Uw belangen vakkundig
vertegenwoordigen

Belastingaangiftes voor particulieren en ondernemingen

Aangiftes zijn soms behoorlijk ingewikkeld. Doet u het goed, en gebruikt u uw speelruimte wel helemaal? Previss zorgt voor zekerheid door middel van een helder overzicht.

Ook zorgt Previss voor een helder inzicht van uw inkomen nu en later, zodat u weet waar u aan toe bent en waar nodig kunt bijsturen.

Bekijk onze werkwijze >>

Huwelijk en echtscheiding

Een huwelijk of een echtscheiding is niet alleen voor u emotioneel een grote stap, ook voor uw belastingsituatie kan het grote gevolgen hebben. Laat u eens voorlichten door Previss.

Bekijk onze werkwijze >>

Ondernemingsstructuur

Past uw ondernemingsstructuur nog wel bij uw bedrijf of laat u kansen liggen? Previss vindt de passende vorm, van éénmanszaak tot conglomeraat.

Bekijk onze werkwijze >>

Vennootschapsbelasting

Bent u zich bewust van de vele mogelijkheden om uw winst lager of later te laten belasten? Previss levert maatwerk.

Bekijk onze werkwijze >>

Reorganisatie of overname

Hoe een reorganisatie of overname vorm wordt gegeven kan fiscaal een groot verschil maken. Previss staat u graag bij om de juiste keus te maken.

Bekijk onze werkwijze >>

Schenkingsrecht en erfbelasting

Vermogen overdragen aan de kinderen kan door schenking of vererving. Wat fiscaal het gunstigst uitpakt is een kwestie van rekenwerk. Maar er speelt meer. Wat is verstandig? Hoeveel controle wilt u houden? En komt u zelf niet in de problemen als u (erg) oud of behoeftig wordt? Previss adviseert en zorgt voor de uitvoering.

Bekijk onze werkwijze >>

Omzetbelasting en overdrachtsbelasting

In onroerendgoedland zijn omzetbelasting- en overdrachtsbelasting immer volop in ontwikkeling. Previss is op de hoogte van de laatste regelgeving en jurisprudentie, zodat u geen mogelijkheden hoeft te laten liggen.

Bekijk onze werkwijze >>